Beleidsnieuws

Tegen 15 september kan je als architect opnieuw een projectsubsidie of beurs aanvragen binnen het Kunstendecreet. 
Het Departement Cultuur, Jeugd en Media publiceerde onlangs zijn Jaarverslag 2018. Met 
Tijdens de kerstvakantie zal de leeszaal van het  Architectuurarchief Vlaanderen gesloten zijn vanaf maandag 24 december tot en met woensdag 2 januari.
Een keer per jaar lanceren de Duitstalige en de Vlaamse Gemeenschap een gezamenlijke projectoproep in het kader van de culturele samenwerkingsovereenkomst.
Vlaams minister van Cultuur en Jeugd Sven Gatz nodigt naar jaarlijkse traditie de cultuursector uit op het Cultuurforum. Ook de jeugdsector is dit jaar van harte welkom op deze dag, waar een open en intersectorale dialoog centraal zal staan.
Op 29 augustus organiseert Kunstenpunt een infosessie over subsidieaanvragen binnen het Kunstendecreet. Ook architecten komen hiervoor in aanmerking. 
Na de succesvolle oproep vorig jaar lanceert minister van Cultuur Sven Gatz opnieuw een projectoproep Innovatieve Partnerprojecten. Culturele organisaties kunnen binnen deze projectregeling samenwerkingen aangaan met niet-culturele partners.
Het Departement CJM organiseert een officiële zending van Minister Gatz aan Tokio en Beijing en nodigt per bestemming telkens 10 Vlaamse culturele actoren uit om samen met de minister werkbezoeken af te leggen die belangrijk zijn voor de culturele
Minister van Cultuur en Jeugd Sven Gatz lanceert de energielening voor culturele- en jeugdinfrastructuur.
De Noord-Franse regio, Hauts-de-France, en de Vlaamse Gemeenschap hebben een overeenkomst ondertekend voor culturele samenwerking.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub